SLUTA LETA

Sluta leta! Lägg inte tid på att köra gata upp och gata ner för att leta efter något som oftast inte finns, ledig parkering. Åk istället dirket till något av våra fyra parkeringshus där det finns gott om p-platser. Dessutom ligger de bara någon minut från torget. Välkommen in!

Gratis med P-skiva 06-23

Varbergs kommun har generösa parkeringsvillkor och tillämpar parkeringsskiva, p-skiva, vilket innebär att det är gratis att parkera på kommunala parkeringar. I p-husen parkerar du med p-skiva mellan 06-23, där efter finns möjlighet att parkera i p-husen mot betalning. Avståndskarta mellan p-husen i centrum 

Parkeringstider


P-hus Briggen (293 platser)
10-timmar med p-skiva.
Det finns också möjlighet att parkera över natt och långtidsparkering upp till 15 dygn mot betalning.
Snart nya tider i Briggen!
Under måndagen den 10 april ska p-hus Briggen skyltas om igen och tiderna förbättras för er som dagspendlar. På plan 4 samt gatuparkeringen utanför p-huset försvinner tidsbegränsningen mellan 06-23, vilket innebär att du kan parkera där 17 timmar. OBS att det mellan 23-06 är parkeringsförbud. Detta för att platserna ska vara lediga på nytt, varje morgon klockan 06:00 när det är dags att åka till jobbet igen. Var uppmärksam på skyltningen så att du inte råkar parkera fel.

P-hus Kyrkoherden Bäckgatan (76 platser)
3 timmar med p-skiva.
Infart från Bäckgatan.
 

P-hus Kyrkoherden Prästgatan (128 platser)
3 timmar med p-skiva.
Infart från Prästgatan.

P-hus Lorensberg (466 platser)
3 timmar på entréplan och 10 timmar på nedre plan med p-skiva.
Infart från Östra Vallgatan och Sveagatan.
Det finns också möjlighet att parkera över natt mot betalning.
 

P-hus Kanngjutaren (60 platser)
3 timmar med p-skiva.
Infart från Snidaregatan.
Det finns också möjlighet att parkera över natt mot betalning.
Snart nya tider i Kanngjutaren!
Under måndagen den 10 april ska p-hus Kanngjutaren skyltas om och tiderna förbättras till 10 timmar med p-skiva. Var uppmärksam på skyltningen så att du inte råkar parkera fel.

Information om våra avgifter

Frågor om parkering

Har du synpunkter, tips eller frågor om p-husen? Kontakta oss
Övriga parkeringsfrågor kan du hitta svar på via kommunens hemsida www.varberg.se

Nyheter

Vi söker två sommarvärdar
28 apr 2017
Ni ska under sommarmånaderna finnas i våra fyra parkeringshus. Arbetet är varierande, främst handlar det om att vara trevlig, behjälplig och underlätta för besökaren – ett riktigt härligt sommarjobb helt enkelt!
Måndagen den 10 april skyltar vi om
7 apr 2017
Är du en av dem som upplevde att parkeringsmöjligheterna försämrades i december 2016 när p-tiderna justerades? Läs då vidare, det är nya p-tider på gång!
Administrativ utvecklare
28 feb 2017
Vi söker dig som tycker om att ha kundkontakt, har stort intresse för utvecklingsarbete och har förmåga att se helheten i en uppgift.