Lediga lokaler

Här listar vi våra lediga lokaler.

Kontor i anrika Rådhuset

Varbergs Rådhus har genomgått totalrenovering. På plan två och tre finns nu 272 kvadratmeter kontor. Förutom vackra funktionella lokaler är utsikten över Varbergs torg och den strategiska placeringen, med sex minuter promenad från stationen och två minuter till närmaste parkeringshus, ett stort plus. Lägg där till att du har lunchrestauranger runt hörnet och bara 10 minuter ner till ett dopp i havet.

Lokaltyp: Kontor
Total yta: 272 kvm. (Plan 2: 167 kvm, Plan 3: 105 kvm)
Område: Centrum
Adress: Drottninggatan 27
Byggår: 1865
Renoveringsår: 2017
Tillträde: vintern 2018
Planritning: Plan 2Plan 3

Övrigt: Utanför dörren ligger Varbergs Torg med aktiv torghandel onsdag och lördag året om. Här verkar även Varbergs Sparbank och Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Gå-gatan, Torggatan, går från Lorensberg, genom torget, ner till Galleria Trädgården. Gallerian som just nu genomgår en stor ombyggnad för att kunna erbjuda större utbud av detaljhandel.

Kontaktperson:
Bärne Nylin
Fastighetschef
Telefon: 0340-50 60 02
E-post: barne.nylin@varberg.se

 

 

Fler lediga lokaler

Titta in på Marknad Varberg och använd deras sökservice som visar lediga lokaler, i såväl privat som kommunal ägo, i Varbergs kommun. 

Nyheter

Ny bad- och simanläggning
14 nov 2017
VFAB har fått i uppdrag att bygga den nya bad- och simanläggningen. Projekteringen påbörjas nu och byggnationen startar under hösten 2018.
Underhållsarbeten i Briggen
1 nov 2017
Den 6 november påbörjar vi underhållsarbeten i Briggen. Delar av parkeringen stängs av och tiderna justeras tillfälligt under cirka fem veckor.
VFAB flyttar till Tullhuset
31 juli 2017
Ny besöksadress från och med den 7 augusti: Otto Torells gata 3.