Nyheter

    Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

    • 28 mars 2024

      Platsbesök i Trönninge - här ska byggas för både barn och äldre

      Varberg växer och i Trönninge vill många bo. Här projekterar vi nu för byggnation av ett särskilt boende i kombination med förskola. Häng med till platsen där vi ska bygga!

    • 27 mars 2024

      Träffa oss på påskdoppet

      Visit Varberg bjuder in till årets första dopp på skärtorsdagen den 28 mars. Då är vi på plats och berättar om utvecklingsplanerna för Tullhuset och Kallbadhuset mellan klockan 15.00-17.00.

    • 22 mars 2024

      Rotundan en plats för dans - och fotboll

      I samband med renovering och utveckling av Rotundan kommer vi även göra det möjligt för Påskbergsvallen att nyttja Nöjesparken och Rotundan på ett bättre sätt i framtiden.

    • 22 mars 2024

      Limabackavägen 10 - Varbergs nyaste gruppbostad!

      Nu är bandet klippt och kommunens nyaste gruppbostad invigd. I april flyttar de boende in i lägenheterna och verksamheten förbereder sig och lokalerna inför mottagandet.

    • 19 mars 2024

      Laddning dröjer i p-hus Falkenbäck

      Tekniska problem att ansluta laddstolparna till leverantör är anledningen till att det ännu inte är möjligt att ladda elbilen i p-hus Falkenbäck. Arbetet med att finna en lösning pågår. Parkeringsrutorna är tillgängliga för vanlig parkering fram t...

    • 11 mars 2024

      Byggstart för Väröbacka konstgräsplan

      Nu drar vi igång med anläggningen av en konstgräsplan i Väröbacka! Planen placeras granne med Väröbackaskolans idrottshall och ska stå klar under hösten 2024.

    • 24 februari 2024

      Ljusmanifestation för Ukraina

      Idag, lördag den 24 februari är det två år sedan Ryssland inledde sin fullskaliga invasion av Ukraina. Det uppmärksammar Varberg genom ljusmanifestation.

    • 23 februari 2024

      Flaggning och ljusmanifestation för Ukraina

      På lördag är det två år sedan Ryssland inledde sin fullskaliga invasion av Ukraina. Det uppmärksammar vi med flaggning och ljusmanifestation under helgen.

    • 20 februari 2024

      Operatörsrekrytering till Tullhuset och Kallbadhuset

      I hamnen, strax intill kajkanten ligger Tullhuset byggt 1883. Ett stenkast bort ligger Kallbadhuset, uppfört i sin nuvarande form 1903. Här finns också Barnens badstrand, Varbergs fästning och Strandpromenaden.

    • 06 februari 2024

      Markarbeten runt p-hus Falkenbäck

      Under våren arbetar Varbergs kommun med markarbeten och utemiljö runt kvarteret Falkenbäck. Arbetet påverkar åtkomsten till trapphusen från parkeringsgaraget.

    • 05 februari 2024

      Verksamheten flyttar in i Värö räddningsstation

      Lördagen den 3 februari gick flyttlasset från den gamla räddningsstationen, tvärs över vägen, till den nya, moderna, stationen som nu står klar. Räddningstjänsten i Värö har nu rymliga och moderna lokaler som uppfyller verksamhetens behov samt för...

    • 01 februari 2024

      Parkeringsgaraget i kvarteret Falkenbäck är öppet

      Torsdagen den 1 februari invigdes parkeringsgaraget i det nybyggda kvarteret Falkenbäck och öppnade därmed för allmänheten.