26 juni 2017 | ALLMÄNT

Sommarvärdar på plats i p-husen

Under veckorna 26-31 har vi sommarvärdar i våra parkeringshus, två personer som finns tillgängliga för er besökare. De rör sig mellan våra sex parkeringshus och vissa dagar är de stationerade i det parkeringshus där vi tror att flest kommer parkera.

P-skiva, parkeringstips och popcorn

Dagar med högt tryck tipsar vi om i vilka parkeringshus det är störst chans att hitta en ledig parkering. Saknar du en p-skiva, fråga då en sommarvärd och få både en ny p-skiva samt guidning i hur den fungerar. Ibland tar vi fram popcornmaskinen och bjuder alla besökare på popcorn, som tack för att ni valt att parkera hos oss – missa inte det!

Sluta Leta!

Kör inte gata upp och gata ner och leta ledig parkering. Styr istället direkt till något av våra sex parkeringshus där det finns gott om plats. Sluta Leta är en kampanj som drivs av Varbergs kommun och Varbergs Fastighets AB för att uppmärksamma våra parkeringshus. Läs mer om parkeringshusen och p-tider här.

Nyheter

Nyfiken på Rådhuset efter renoveringen?
16 dec 2017
Söndagen den 17 december har vi öppet hus klockan 13-16. Varmt välkomna in och ta en titt på lokalerna.
Ny bad- och simanläggning
14 nov 2017
VFAB har fått i uppdrag att bygga den nya bad- och simanläggningen. Projekteringen påbörjas nu och byggnationen startar under hösten 2018.
Underhållsarbeten i Briggen
1 nov 2017
Den 6 november påbörjar vi underhållsarbeten i Briggen. Delar av parkeringen stängs av och tiderna justeras tillfälligt under cirka fem veckor.