24 januari 2017 | ALLMÄNT

Trainee - Byggprojektledare

Sista ansökningsdag har passerat.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens Varberg. 
Som trainee på Varbergs Fastighets AB (VFAB) kommer du att bli väl insatt i byggprojektledaryrket och delaktig i projekt av olika storlek och i byggprocessens alla faser. 


Vi arbetar med att projektleda Varbergs kommuns nyinvesteringsprojekt såsom skolor, förskolor, idrottsanläggningar, äldreboenden med mera. Samt att vi hanterar alla interna projekt åt fastighetsavdelningen i variationen, ombyggnad av kulturfastigheter till uppförande av nya parkeringshus. I dagsläget har vi 30-talet större pågående projekt i olika faser. 

Arbetsbeskrivning

Som trainee/projektledare får du arbeta med planering, projektering, upphandling och genomförande av olika byggprojekt i Varbergs kommun. Till en början kommer du att arbeta parallellt med våra projektledare för att senare, i takt med att din kunskap och erfarenhet ökar, få mer självständiga uppgifter med större ansvar.

Kvalifikationer

Vi ser att du är byggingenjör, gärna med inriktning på projektledning, projektering eller byggproduktion. För att trivas i rollen är du en målmedveten och lösningsorienterad person med stort driv. Du är analytisk och har lätt att se samband och helheter och du trivs i sammanhang av utveckling och förändring. Vidare är du strukturerad och ordningsam i ditt arbete. God kommunikativ förmåga, i både tal och skrift i svenska och personlig mognad, ser vi som viktiga egenskaper då rollen ställer höga krav på samarbete och att skapa goda relationer. 

Körkort B är ett krav. 
Ingen erfarenhet krävs.

Läs mer om tjänsten och gör din ansökan via TraineeHalland
Ansök senast: 2017-02-05

Kontaktpersoner

För frågor om tjänsten:
Louise Sandberg
HR-ansvarig, Varbergs Fastighets AB
Telefon: 0340-50 60 15

För frågor kring Traineeprogrammet:
Roger Wahlberg, programledare
Telefon: 0346-88 60 02, 072-52 31 555

Nyheter

Mer plats för lek och motion
26 feb 2018
Nu blir det synligt att arbetet med den nya bad- och simanläggningen är igång. Förberedande arbete bakom nuvarande Håstens simhall påbörjas under vecka 9.
Till sist föll den!
14 feb 2018
Först kom en kraftig smäll. Som följdes av fem minuters spänd väntan... Sen föll den med dunder och brak.
Ny tid för silo-fällning
13 feb 2018
Nej, du såg inte fel i morse: den tredelade silon i hamnen är fortfarande kvar! Dåligt väder och krångel med byggströmmen gjorde att arbetet försenades.