24 januari 2017 | ALLMÄNT

Trainee - Byggprojektledare

Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens Varberg som trainee hos oss. Du blir väl insatt i byggprojektledaryrket och får arbeta tätt tillsammans med våra erfarna projektledare.

Sista ansökningsdag har passerat.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens Varberg. 
Som trainee på Varbergs Fastighets AB (VFAB) kommer du att bli väl insatt i byggprojektledaryrket och delaktig i projekt av olika storlek och i byggprocessens alla faser. 


Vi arbetar med att projektleda Varbergs kommuns nyinvesteringsprojekt såsom skolor, förskolor, idrottsanläggningar, äldreboenden med mera. Samt att vi hanterar alla interna projekt åt fastighetsavdelningen i variationen, ombyggnad av kulturfastigheter till uppförande av nya parkeringshus. I dagsläget har vi 30-talet större pågående projekt i olika faser. 

Arbetsbeskrivning

Som trainee/projektledare får du arbeta med planering, projektering, upphandling och genomförande av olika byggprojekt i Varbergs kommun. Till en början kommer du att arbeta parallellt med våra projektledare för att senare, i takt med att din kunskap och erfarenhet ökar, få mer självständiga uppgifter med större ansvar.

Kvalifikationer

Vi ser att du är byggingenjör, gärna med inriktning på projektledning, projektering eller byggproduktion. För att trivas i rollen är du en målmedveten och lösningsorienterad person med stort driv. Du är analytisk och har lätt att se samband och helheter och du trivs i sammanhang av utveckling och förändring. Vidare är du strukturerad och ordningsam i ditt arbete. God kommunikativ förmåga, i både tal och skrift i svenska och personlig mognad, ser vi som viktiga egenskaper då rollen ställer höga krav på samarbete och att skapa goda relationer. 

Körkort B är ett krav. 
Ingen erfarenhet krävs.

Läs mer om tjänsten och gör din ansökan via TraineeHalland
Ansök senast: 2017-02-05

Kontaktpersoner

För frågor om tjänsten:
Louise Sandberg
HR-ansvarig, Varbergs Fastighets AB
Telefon: 0340-50 60 15

För frågor kring Traineeprogrammet:
Roger Wahlberg, programledare
Telefon: 0346-88 60 02, 072-52 31 555

Nyheter

Varmbadhusets bassäng restaureras till sin forna glans
19 juni 2018
I maj påbörjades renovering av Varmbadhusets badanläggning. Ambitionen är att återskapa bassängen så långt det går, till hur den såg ut vid uppförandet 1925.
Hyr vår vackra Rådhussal
18 juni 2018
Varbergs Rådhus har genomgått totalrenovering och sedan början av 2018 finns det möjlighet att hyra den anrika Rådhussalen. Den perfekta lokalen för din konferens eller fest!
Underhållsarbete p-hus Lorensberg
7 juni 2018
Under vecka 24 och vecka 25 ska vi tvätta parkeringshus Lorensberg invändigt, underhållsarbetet kommer inte att påverka parkeringshusets öppettider.