1 november 2017 | ALLMÄNT

Underhållsarbeten i Briggen

Den 6 november påbörjas underhållsarbete i parkeringshuset Briggen. Vi ska lägga ny asfalt på plan 4, vilket innebär att delar av parkeringshuset stängs av och vi gör en tillfällig förändring av parkeringstiderna i hela Briggen.

Vad är det som ska ske?

Vi ska lägga ny asfalt på plan 4, måla om linjerna i hela parkeringshuset samt att parkeringsytan utanför Briggen kommer användas till de maskiner som behövs för att utföra arbetet.

Hur ser tidplanen ut?

Redan under slutet av vecka 44 kommer entreprenören förbereda arbetet och använda parkeringen utanför Briggen. Måndagen den 6 november påbörjas arbetet på plan 4 och det beräknas ta cirka fem veckor.

Hur påverkas jag?

Plan 4 samt parkeringen utanför Briggen kommer vara helt avstängda. Notera även att mindre ytor på de andra planen kan komma att stängas av tillfälligt under perioden, detta markeras av entreprenören.

Tillfällig förändring av p-tiderna i Briggen

Generösare parkeringstider gäller i hela Briggen från den 6 november fram till det att underhållsarbetet är klart, cirka fem veckor. Observera att aktuell skyltning gäller.

Tillfälliga parkeringstider:

  • Alla dagar, 06-23, fri parkering
  • Alla dagar, 23-06, avgift
  • Dygnsparkering, avgift
    Läs om avgifterna och hur sms-parkering fungerar här.

Kontakta oss

Har du frågor om underhållsarbetet, parkeringstiderna eller något annat om parkeringshuset är du välkommen att kontakta oss
via e-post eller
telefon 0340-50 60 70

Nyheter

Årsredovisning 2017
10 apr 2018
Läs om hur 2017 såg ut för VFAB
Vill du göra Varberg ännu trevligare i sommar?
22 mars 2018
Vi söker dig som vill ha ett varierande sommarjobb med mycket kundkontakt. Välkommen med din ansökan!
Mer plats för lek och motion
26 feb 2018
Nu blir det synligt att arbetet med den nya bad- och simanläggningen är igång. Förberedande arbete bakom nuvarande Håstens simhall påbörjas under vecka 9.