26 juni 2017 | ALLMÄNT

Sommarvärdar på plats i p-husen

Under veckorna 26-31 har vi sommarvärdar i våra parkeringshus, två personer som finns tillgängliga för er besökare. De rör sig mellan våra sex parkeringshus och vissa dagar är de stationerade i det parkeringshus där vi tror att flest kommer parkera.

P-skiva, parkeringstips och popcorn

Dagar med högt tryck tipsar vi om i vilka parkeringshus det är störst chans att hitta en ledig parkering. Saknar du en p-skiva, fråga då en sommarvärd och få både en ny p-skiva samt guidning i hur den fungerar. Ibland tar vi fram popcornmaskinen och bjuder alla besökare på popcorn, som tack för att ni valt att parkera hos oss – missa inte det!

Sluta Leta!

Kör inte gata upp och gata ner och leta ledig parkering. Styr istället direkt till något av våra sex parkeringshus där det finns gott om plats. Sluta Leta är en kampanj som drivs av Varbergs kommun och Varbergs Fastighets AB för att uppmärksamma våra parkeringshus. Läs mer om parkeringshusen och p-tider här.

Nyheter

Årsredovisning 2017
10 apr 2018
Läs om hur 2017 såg ut för VFAB
Vill du göra Varberg ännu trevligare i sommar?
22 mars 2018
Vi söker dig som vill ha ett varierande sommarjobb med mycket kundkontakt. Välkommen med din ansökan!
Mer plats för lek och motion
26 feb 2018
Nu blir det synligt att arbetet med den nya bad- och simanläggningen är igång. Förberedande arbete bakom nuvarande Håstens simhall påbörjas under vecka 9.