Nyheter

    Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

    • 18 juli 2022

      Vill du låna en bil?

      Saknar du egen bil? Kanske är du på besök i Varberg, tagit tåg eller buss till stan och vill göra en utflykt? I parkeringshuset Lorensberg finns en poolbil som du kan låna under parkeringshusets öppettider, alla dagar kl 06-23. När bilen är tillgä...

    • 12 juli 2022

      Clara Tholin, ordförande för EMC

      Nyligen utsågs Varbergs Fastighets AB:s affärsutvecklingschef, Clara Tholin, till ordförande i föreningen EMC. Vi ställer några frågor till Clara hur hon känner inför sitt nya uppdrag.

    • 12 juli 2022

      Briggen – parkeringshus och utkiksplats

      I slutet av maj invigdes Utkiksplats Briggen. Från parkeringshusets översta plan har du en fantastisk utsikt över hamnen, fästningen och staden. Platsen har blivit ett nytt besöksmål för Varbergare och turister.

    • 06 juli 2022

      Kontraktsskrivning för nya Håstensskolan

      Vi har glädjen att meddela att vi nyligen skrev kontrakt med NCC - Tillsammans ska vi genomföra ännu ett stort framtida projekt i Varbergs kommun.

    • 06 juli 2022

      Nattparkering i alla parkeringshusen!

      Ombyggnationen i Kyrkoherden är färdigställd och det innebär att det nu är möjligt att nattparkera i alla våra parkeringshus. Nattparkering efterfrågas både av boende i centrum och besökare till staden.

    • 01 juli 2022

      Allas rätt till kärlek

      Lördagen den 2 juli är det dags för årets pridefestival i Varberg. Vi är stolta samarbetspartners!

    • 01 juli 2022

      Första skate-tag i framtida skatepark

      Igår hade vi spadtagsceremoni för Varbergs första skatepark i kommunal regi. Eller ska vi kalla det ett ”första skate-tag”? Med skateboards ombyggda till spadar fick vi grävhjälp av unga inbitna skejtare från Varberg skateboardförening. Tillsamman...