Lediga tjänster

Hej! Vi söker dig som ser det inspirerande vara med och utveckla Varberg tillsammans med oss. Just nu har vi flera lediga tjänster - Varberg växer!

Erfaren Byggprojektledare

Vi söker dig som inspireras av att genomföra kvalificerade förstudier och som projektledare metodiskt leda ny-, till- och ombyggnationer. Du har en rejäl verktygslåda som bland annat innehåller en riktigt god förmåga att genom dialog och prestigelöshet samverka för att skapa bästa möjliga samhällsnytta i våra projekt. 

Sista ansökning: 2021-08-14.

Läs mer om tjänsten Erfaren Byggprojektledare.
ReadSpeaker Lyssna

Projektchef

Vi söker en erfaren projektchef med god inblick i byggsektorn. En ledare med ett coachande förhållningssätt som delar vår syn på att kommunikation och samverkan är grunden för ett framgångsrikt teamarbete.

Sista ansökning: 2021-08-05.

Läs mer om tjänsten Projektchef.
ReadSpeaker Lyssna

Controller

Vi söker en controller med akademisk examen inom ekonomi och erfarenhet inom redovisning, controlling eller revision. Du får en varierad vardag med stort eget ansvar och glada kollegor till sällskap. För att lyckas har du eget driv, är affärsmässig och värdesätter samarbete.

Sista ansökning: 2021-08-04.

Läs mer om tjänsten Controller.
ReadSpeaker Lyssna

Byggprojektledare

Vi söker en byggprojektledare som ser det inspirerande att arbeta med projekt med stor variation. Våra uppdrag sträcker sig mellan nybyggnation av förskolor till ombyggnation av kulturfastigheter. Du får kunniga kollegor och du delar vår syn på att kommunikation och samverkan är grunden för att lyckas. Till denna tjänst är det extra meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom byggnadsvård.

Sista ansökning: 2021-08-14.

Läs mer om tjänsten Byggprojektledare.
ReadSpeaker Lyssna

Spontanansökan

På VFAB är vi ett gott team, där skratt är mer regel än undantag. Vi är personer som arbetar inom byggprojektledning, fastighetsförvaltning, utveckling, ekonomi, hållbarhet och kommunikation - för att nämna några yrkesroller. Hos oss är arbetsdagarna omväxlande och vi får vara kreativa och utvecklas i en av landets vackraste och snabbast växande kommuner.

Känner du för att göra en spontanansökan? Varmt välkommen! Skicka in dina uppgifter till vfabrekrytering@varberg.se