Företaghuset - flera rum

  I centrala Varberg, precis intill stationen ligger de två ståtliga stenhusen som i folkmun kallas "Tvillinghusen". I dessa kulturhistoriska fastigheter bedrivs kontorshotell, en större kontorslokal med sammanhängande rum är nu ledig.

  Hyresvillkor

  Hyreskontraktet skrivs med Varbergs Fastighets AB med tre månaders uppsägningstid. Internet, värme och el ingår i hyran, samt gemensamma ytor så som kök, konferensrum, wc. Det finns även ett pentry i lokalen.

  Övrigt

  Kontorshotellet på Kungsgatan 3 kallas för ”Företagshuset”. Här finns en husförening som står för den vardagssociala tillvaron och anordnar gemensamma aktiviteter samt tillhandahåller skrivare, kopiator, varm dryck och fika.

  Parkering på husets bakgård. Ett parkeringstillstånd erhålls utan extra kostnad, önskar fler tillstånd kan dessa erhållas mot månadsavgift. Obs, begränsat antal parkeringstillstånd, parkering sker i mån av plats. Villkor och priser kan ändras.

  Bilder från Företagshuset och ritning över plan 0 finns i bildspelet.
  Hitta till adressen med hjälp av Varbergskartan Länk till annan webbplats.

  Senast publicerad:

  Information

  Lokaltyp

  Kontor, plan 0, flera sammanhängande rum.

  Totalyta

  118 m²

  Adress

  Kungsgatan 3

  Tillträde

  Omgående

  Hyra

  16 175 kr/månad

  Tillgänglighet

  I anslutning till Tvillinghusen finns hyrda anpassade parkeringsplatser som kan nyttjas av dig som besöker något av företagen i husen.
  Företagshuset saknar övriga tillgänglighetsanpassningar.

  Kontaktuppgifter

  Gayane Sarkisian

  Gayane Sarkisian

  E-post: Uthyrning.vfab@varberg.se
  Telefon: 0340-50 60 00