Tvillinghuset Kungsgatan 5 - rum 105,106

  I centrala Varberg, precis intill stationen ligger de två ståtliga stenhusen som i folkmun kallas "Tvillinghusen". I de båda kulturhistoriska fastigheterna bedrivs kontorshotell med rum i olika storlekar. I Tvillinghuset Kungsgatan 5 är två sammanhängande rum på plan 1 ledigt.

  Hyresvillkor

  Hyreskontraktet skrivs med Varbergs Fastighets AB med tre månaders uppsägningstid. Internet, värme och el ingår i hyran, samt gemensamma ytor så som kök, konferensrum, wc. Utöver hyran tillkommer en serviceavgift till husföreningen.

  Övrigt

  Här finns en husförening som står för den vardagssociala tillvaron och anordnar gemensamma aktiviteter samt tillhandahåller skrivare, kopiator, varm dryck och fika. Kök och konferensrum ligger på plan 0. Det finns hiss i huset.

  Parkering på husets bakgård. Ett parkeringstillstånd erhålls utan extra kostnad, önskar fler tillstånd kan dessa erhållas mot månadsavgift. Obs, begränsat antal parkeringstillstånd, parkering sker i mån av plats. Villkor och priser kan ändras.

  Bilder från Tvillinghuset Kungsgatan 5 och ritning över plan 1 finns i bildspelet.
  Hitta till adressen med hjälp av Varbergskartan Länk till annan webbplats.

  Senast publicerad:

  Information

  Lokaltyp

  Kontorslokal, plan 1, rum 105, 106

  Totalyta

  22 m²

  Adress

  Kungsgatan 5

  Tillträde

  1 april 2023

  Hyra

  4700 kr/månad

  Tillgänglighet

  I anslutning till Kontorshotellet Tvillinghusen finns hyrda anpassade parkeringsplatser som kan nyttjas av dig som besöker något av företagen i husen. Till Tvillinghuset Kungsgatan 5 finns entré med ramp på husets innergård, hiss och RWC.

  Kontaktuppgifter

  Gayane Sarkisian

  Gayane Sarkisian

  E-post: Uthyrning.vfab@varberg.se
  Telefon: 0340-50 60 00

  Är du intresserad av att hyra Rådhussalen kontaktar du Gayane för visning och offert: radhussalen@varberg.se