Titta in i nya badet

  En ny mötesplats för motion, hälsa och lek håller på att byggas på Håstens fritidsområde. På lördag finns representanter från projektgruppen på Simstadion. De visar en film på hur det nya badet kommer att bli och svarar på frågor.

  Den 7 september är det säsongsavslutning på Simstadion. Det är fri entré hela dagen och det blir massor av roliga aktiviteter för både stora och små. I samband med detta passar projektgruppen på att berätta om den nya bad- och simanläggningen som ska stå badklar om ganska exakt två år, hösten 2021.

  Film och bilder av nya badet

  Välkommen till informationstältet inne på Simstadion på lördag klockan 10-14. Fråga oss bassängdjup, längd på vattenrutschkanor och vattentemperaturer. Få en titt in i den nya anläggningen, vi kommer att visa en film som presenterar badets olika delar.

  Film: Varbergs bad- och simanläggning Länk till annan webbplats.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: