Kontakta oss, tillsammans blir vi starkare!

  En projektgrupp är tillsatt för att intensifiera arbetet med våra hyresgäster. Fokus är tät dialog och lösningar som ska bidra till minskade ekonomiska konsekvenser under coronavirusets framfart. Kontakt oss om ni har frågor eller idéer.

  Som fastighetsägare vill vi underlätta för och bidra till att situationen ska bli så hållbar som möjligt, både på kort och lång sikt, i spåren av Corona. Detta arbete blir bäst om vi gör det tillsammans.

  En projektgrupp är tillsatt för att intensifiera arbetet med våra hyresgäster. Fokus är att ha tät dialog med hyresgäster, andra fastighetsägare, föreningar och kommunen för att hitta lösningar som ska bidra till minskade ekonomiska konsekvenser under coronavirusets framfart.

  Kontakta oss

  Har ni frågor eller idéer på hur vi bäst tar oss igenom detta tillsammans är ni varmt välkomna att höra av er.

  Om du som hyresgäst inte redan har en kontaktperson ber vi att du tar första kontakten med Anna-Kajsa.

  Kontaktperson

  Anna-Kajsa Stengård, fastighetsutvecklare.
  E-post: anna-kajsa.stengard@varberg.se.
  Telefon: 0340 – 50 60 29.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: