Påskbergsvallen - Varberg Energi Arena

  Nu är det första arbetet med arenaanpassningarna klart vid Påskbergsvallen och Svenska Fotbollsförbundet har godkänt åtgärderna som gjorts. Vallen har också fått sitt nya namn, Varberg Energi Arena.

  När det i höstas stod klart att Varbergs Bois gått upp i allsvenskan påbörjades planeringen av arenaanpassningarna på Påskbergsvallen. Arbetet delades upp i två faser för att rent praktiskt hinna med att göra de insatser som krävdes innan säsongen drog igång igen. Ingen kunde då anat att säsongens matcher skulle spelas utan publik. Covid19 har gjort att vi alla fått ändra på mycket vi inte skulle trott var möjligt för ett halvår sedan.

  Varberg Energi, arenasponsor

  I våras gjorde Varbergs kommun en överenskommelse med Varberg Energi som erbjudit sig att sponsra arenan, med motprestation att få döpa om Påskbergsvallen till Varberg Energi Arena. Mediavärdet i att döpa om Påskbergsvallen beräknades till 650 000 kr per år.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: