Parkering upphör inom kort - Kvarteret Falkenbäck

  Den sedan länge planerade byggnationen av lägenheter i kvarteret Falkenbäck startar inom kort. Det innebär att parkeringen försvinner och behöver vara tömd söndagen den 7 mars.

  På fastigheten, Falkenbäck 25, kommer det att byggas runt 90 lägenheter, samt ett parkeringsgarage i två plan. Parkeringsplatserna kommer vara fördelade till boende i huset och allmänheten, totalt kommer det att finnas cirka 190 parkeringsplatser. Bygget beräknas vara klart våren år 2023.

  Kartbild där kvarteret Falkenbäck är markerat med röd ring.

  Byggstart inom kort

  Entreprenör Tage & Söner i Varberg har meddelat att de kommer att starta upp bygget i månadsskiftet mars/april. Det innebär att parkeringen på fastigheten försvinner och behöver vara tömd söndagen den 7 mars 2021. Kort därefter påbörjas etablering av bygget.

  Alternativa parkeringsplatser

  Runt om i centrum finns det kommunala parkeringsplatser. För att hitta den gatuparkering som passar dina behov bäst finns det information att läsa på kommunens hemsida.

  Parkeringsinformation Varbergs kommun Länk till annan webbplats.

  Frågor om parkeringshus

  VFAB hanterar de kommunala parkeringshusen och kommer även ansvara för kommande parkeringsgarage Falkenbäck. Har du frågor om parkeringshusen har vi samlad information under fliken Parkering på vår webbplats.

  Information om parkeringshusen

  Vill du kontakta oss på annat sätt:
  Växel: 0340 – 50 60 00.
  E-post: vfab@varberg.se.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: