Kallbadhuset i Kåsaviken

  Varbergs Fastighets AB äger det lilla kallbadhuset som skymtas i Kåsaviken. Kallbadhuset ska få en uppfräschning och kommer även framöver vara en del av Varbergs kusthotells spaupplevelse.

  Kåsa kallbadhus. Ett tunt snötäcke ligger över plåttaket. I bakgrunden anas kusthotellet.

  Kallbadhuset hyrs av Varbergs kusthotell och används av hotellets gäster som får en havsnära upplevelse med möjlighet till kallbad. Hotellet kommer även erbjuda basturitualer och fotbad i framtiden. Med vedeldad öppen spis, sköna viloplatser och utsikt över kåsaviken blir detta en plats för återhämtning. Kallbadhuset kommer vara en dela av Varbergs kusthotells totala spaupplevelse.

  Vill du veta mer om vad hotellet kommer att erbjuda när renoveringen är klar kontakta Varbergs Kusthotell  Länk till annan webbplats.för mer information.

  Offentlig toalett öppen året om

  Den utvändiga toaletten som finns i byggnaden är offentlig och ska skötas av Varbergs kommun. Efter renoveringen kommer den vara öppen för året runt. I byggnaden finns även ett förråd som hyrs av Livräddningssällskapet.

  När blir det klart?

  Byggnaden är i behov av underhåll, samtidigt görs vissa hyresgästanpassningar för att utveckla nyttjandet. Arbetena påbörjas under februari 2021 och beräknas vara klara sommaren 2021. Hela byggnaden är stängd under renoveringen.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: