Ansökan är öppen - ekonomiskt stöd

  Nu kan du som företagare söka ekonomiskt stöd hos Skatteverket och Boverket för perioden augusti 2020-februari 2021.

  Lite drygt ett år har gått sedan pandemin vände upp och ner på vår vardag. Att många verksamheter har drabbats hårt är något vi är plågsamt medvetna om. Vi ska fortsätta arbetet att tillsammans ta oss igenom krisen och återgå till det normala igen.

  Sök ekonomiskt stöd

  Vi uppmanar er som tappat i omsättning att söka statligt stöd. Syftet med stödet är att göra det möjligt för ert företag att överbrygga den akuta krisen. Ansökan för både omsättningsstöd och omställningsstöd för perioden augusti 2020-februari 2021 har öppnat.

  Kontakta oss för samarbeten

  Under året har vi genomfört en rad samarbeten för att bidra till minskad ekonomisk skada. Då situationen ser väldigt olika ut för er hyresgäster är vi måna om att hitta lösningar i dialog med er. Vi välkomnar vi idéer som i stort och smått kan underlätta för er både på kort och lång sikt.

  Tips på webbsidor med bra information och kontaktuppgifter till oss på VFAB hittar du på vår webbplats.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: