Vi söker fastighetsförvaltare och fastighetstekniker

  Varberg växer – vill du vara med och utveckla staden tillsammans med oss? Just nu har vi två tjänster lediga tjänster - fastighetsförvaltare och fastighetstekniker.

  Vi söker dig som ser det inspirerande att förvalta fastigheter och som även har laddat din verktygslåda med mjuka värden såsom samverkan, prestigelöshet och dialog.

  Fastighetsförvaltare

  Som Fastighetsförvaltare hos VFAB är du med och förvaltar ett flertal av Varbergs mest iögonfallande fastigheter såsom Societetshuset, Varmbadhuset och Fästningsterassen men även andra viktiga fastigheter för staden såsom Campus Varberg, Arena Varberg och de allmänna parkeringshusen Lorensberg, Briggen med flera.

  Vi söker dig som har en utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare liknande tjänst, men det är inget krav. Du har en såväl teknisk som ekonomisk medvetenhet och förstår och tillämpar ett professionellt och serviceinriktat bemötande. Fördjupade kunskaper inom offentlig verksamhet, hyresrätt och uthyrning är meriterande.

  Mer information om tjänsten som fastighetsförvaltare.

  Fastighetstekniker

  Som Fastighetstekniker hos VFAB är du med och driftar ett flertal av Varbergs mest iögonfallande fastigheter såsom Societetshuset, Varmbadhuset och Fästningsterassen men även andra viktiga fastigheter för staden till exempel Campus Varberg, Arena Varberg och de allmänna parkeringshusen Lorensberg, Briggen med flera.

  Vi söker dig som har en utbildning med inriktning mot fastighetsdrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare liknande tjänst. Du har en såväl teknisk som ekonomisk medvetenhet och förstår och tillämpar ett professionellt och serviceinriktat bemötande. Fördjupade kunskaper inom el, VVS eller liknande är meriterande.

  Mer om tjänsten som Fastighetstekniker.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Publicerad den:

  Senast ändrad: