Aktuell information - Covid-19

  VFAB följer aktivt händelseutvecklingen gällande coronaviruset, covid-19. På denna sida samlar vi information om vad som händer i vår verksamhet med koppling till pandemin.

  Uppdaterad: 10 september 2021.

  Från och med den 1 juli 2021 införs lättnader i restriktionerna. Det är ändå viktigt att alla individer även i fortsättningen ska stanna hemma och testa sig vid symtom på covid-19, hålla avstånd till andra och undvika miljöer med trängsel.

  Kontakta oss

  Vi uppskattar möten med kunder och samarbetspartners. Att antalet vaccinerade fortsätter att öka samtidigt som smittspridningen minskar gör att vi snart kommer kunna öppna upp vårt kontor för besök igen. Men fram till och med den 30 september arbetar vi fortsatt med begränsningar enligt nedan.

  • Vår reception i Tullhuset är stängd till och med 30 september 2021.
  • Besök och fysiska möten bokas via växeln eller direkt med den du söker.
  • Vi fortsätter hålla avstånd i möten med kunder ute i verksamheten.
  • Leveranser ska aviseras via telefon och tas emot utanför Tullhuset.

  Växel: 0340 – 50 60 00.
  E-post: vfab@varberg.se.

  Felanmälan

  Vi vill som vanligt ha in eventuell service- och felanmälan via formuläret på vår webbplats. Vi hanterar er fråga skyndsamt och i prioriteringsordning. Vi hoppas att ni har överseende med att det, under rådande läge, kan ta något längre tid innan ej akut felavhjälpning hanteras.

  Handeln och besöksnäringen

  En rad lättnader av restriktionerna sker från och med den 1 juli. Detta ger näringslivet möjlighet att erbjuda semesterfirare ett mer myllrande Varberg. Men det är en fortsatt svår situation för många av våra hyresgäster. Situationen ser dock väldigt olika ut. Vi är därför måna om att hitta lösningar i dialog med varje hyresgäst och gör bedömningar utifrån gällande bestämmelser.

  Byggbranschen

  VFAB har flera stora byggprojekt igång, förskolor, äldreboende och simhall för att nämna några. I pandemins spår finns orosmoln också i byggbranschen och man gör anpassningar för att ha produktionen igång. Men i nuläget ser det inte ut att påverka sluttiden för något av VFABs projekt.

  Länkar

  Det finns nationella råd för att minska smittspridning av covid-19. Du kan läsa råden i sin helhet på krisinformations webbplats.

  Information about the new national regulations is available in six other languages besides Swedish at krisinformation.se.

  Information om hur Varbergs kommuns olika avdelningar påverkas av covid-19 finns att läsa på varberg.se.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: