Varberg står redo för semesterfirare och Nöjesparken likaså!

  Det har varit en ovanlig tid för Nöjesparken och Arena Varberg. Fastigheten är van vid stora sammankomster och tillströmmande publik. Men med pandemin har det följt en ovanlig tid. Med det sagt innebär det inte att det står, eller har stått, helt stilla på området. Tvärtom, här händer faktiskt en hel del! Till exempel har vi tillsammans med Arena Varberg satt upp tipspromenad i den vackra parken. Fina priser utlovas!

  Just nu pågår dessutom vaccinering för fullt och till området strömmar Varbergs invånare och möts på avstånd i vaccineringskön.

  Tillsammans med Arena Varberg har vi passat på att sätta upp en tipspromenad i den prunkande parken. 10 frågor sitter uppsatta som berör fastigheten och verksamheten, båda historiskt och i nutid. Fram till den 8 juli sitter tipspromenaden uppe och därefter korar vi tre vinnare. Fina priser utlovas, vad sägs om biljetter till premiären av 1, 2, 3 Schtunk? Eller boken ”100 år av nöjen” av Lennart Hjelmstedt och Ronald Johansson som bland annat beskriver Nöjesparkens snart 90-åriga historia?

  Hundra år av nöjen

  En QR-kod tar dig enkelt till en talong där du kan lämna in dina svar. Passa på att ta med picknick-korgen och njut av vår lilla oas.

  Ni vet väl att parken är till för alla och alltid är öppen!

  Publicerad den:

  Senast ändrad: