Tullhuset är öppet igen

  De restriktioner som gjort att flera av våra medarbetare arbetat hemifrån under pandemin tas nu bort och vi kan återigen arbeta på plats och möta er kunder fysiskt. Från och med den 1 oktober välkomnar vi besök i Tullhuset på samma sätt som innan pandemin slog till.

  Vi är glada att kunna möta kunder och samarbetspartners igen. Men vi fortsätter att vara försiktiga och håller rekommenderat avstånd när vi träffas. Flera av de nya sätten att hälsa på, utan att ta i hand, kommer nog hänga kvar hos de flesta i samhället, så även hos oss.

  Kan vi inte ses fysiskt hittar vi en lösning

  Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd från den 29 september innebär att alla som har förkylningssymptom även fortsatt ska stanna hemma och testa sig för covid-19. Detta innebär att vi i vissa fall kan behöva ställa in eller ställa om möten med kort varsel. Men att snabbt ställa om och hålla digitala möten är något lärt oss under det dryga året som gått.

  Felanmälan görs via hemsidan

  Eventuell service- och felanmälan görs via hemsidan. Det är extra viktigt att vi får in det via vårt system. Därifrån hanterar vi er fråga skyndsamt och i prioriteringsordning. Eftersom vi även fortsatt ska stanna hemma från arbetet vid förkylningssymptom kan det påverka tiden för när icke-akuta ärenden hanteras.

  Öppettider i reception och växel

  Vår reception är bemannad måndag till fredag mellan kl 8-12.

  Telefonväxelns öppettider:
  Måndag – torsdag kl. 8-16.
  Fredag kl. 8-15.
  Lunchstängt dagligen kl. 12-13.

  Har du ett bokat besök utanför receptionens öppettider kontaktar du den du ska träffa via porttelefonen utanför entrén.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: