Musikhjälpen, ett jultecken

    Över Varbergs Torg sprider Varberg för Musikhjälpen en massa värme och kärlek. Vi har bidragit till bössan och hoppas fler gör det samma. Årets teama, För en värld utan barnarbete!

    Ett tillförlitligt jultecken är när Musikhjälpen drar igång. I Varberg presenteras Musikhjälpen av Fantastiska Underhållnings Bandet i glasburen hos Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Med stort engagemang samlar de in pengar till årets teama, För en värld utan barnarbete, och sprider en massa värme och kärlek över Varbergs torg.

    Vi har bidragit till bössan och hoppas fler gör det samma. Det finns även möjlighet ropa hem vattenträning i Varmbadhuset via Tradera. Vinnande bud går rätt ner i bössan! Perfekta aktiviteten för dig och dina kollegor – samtidigt bidrar ni till en bättre värld! Lägg ett bud redan nu!

    Publicerad den:

    Senast ändrad: