Återigen ser vi ökad smittspridning

  Regeringen och folkhälsomyndigheten har den 21 december 2021 gått ut med nya restriktioner som kommer att påverka dig som företagare.

  Åtgärder som träder i kraft den 23 december finns i sin helhet på folkhälsomyndighetens webbplats. Observera att det finns ytterligare restriktioner som träder i kraft efter beslut den 24 december. De nya restriktionerna påverkar många av er hyresgäster. Hos näringslivs- och destinationskontoret finns samlad information om covid-19 för dig som företagare.

  Skyltar som uppmanar till avstånd

  För er som behöver håll avstånd-skyltar finns det att hämta tryckt material på näringslivs- och destinationskontoret. Adress: Västra Vallgatan 39. Dörren är öppen den 27-29 december samt den 3-5 januari klockan 8.00-17.00. Har ni möjlighet att själva skriva ut finns färdiga skyltar.

  Hålla-avstånd-skyltar för utskrift Länk till annan webbplats..

  Håll avstand

  Publicerad den:

  Senast ändrad: