Vi söker nya kollegor till projektavdelningen

  Varberg växer och vi behöver stärka upp med ytterligare två byggprojektledare. Jobbet passar dig som inspireras av att leda både projekteringar och byggnationer. Du skapar värde i dina projekt genom god dialog och prestigelös samverkan.

  Att arbeta som byggprojektledare

  Som byggprojektledare hos oss är du med och formar samhällsstrukturen i Varberg. Exempel på projekt som kan falla inom ramen för ditt uppdrag är; omsorgsboenden, förskolor, skolor och idrottsanläggningar. Även byggprojekt i våra egna kulturfastigheter som Varmbadhuset, Stadshotellet och Societetshuset kan ingå.

  Du är ofta med under hela resan, från förstudie till inflyttning. Du driver projekten utifrån styrande dokument, samverkar med de verksamheter som ska nyttja lokalerna, samt rapporterar löpande till våra olika intressenter. Vardagarna är omväxlande och det krävs både ordning och reda samt kreativitet för att tillsammans med kollegor och entreprenörer finna lösningar på ibland oväntade utmaningar.

  Uppdragen kan komma både från VFAB internt och från kommunens förvaltning för samhällsutveckling. Gemensamt för alla projekt är att de bidrar till utvecklingen av Varberg och förbättrar vardagen för stadens invånare.

  Att arbeta hos oss

  Du blir en del av ett kunnigt och ambitiöst team där vi delar med oss av våra erfarenheter för att bidra till varandras framgång. Du får ta ansvar för spännande komplexa projekt och arbeta i en organisation som satsar framåt, vill utvecklas och skapa en hållbar framtid.

  Vi arbetar med individuella utvecklingsplaner med fokus på hur din och bolaget utveckling går gå hand i hand. Exakt hur din resa kommer att se ut är mycket upp till dig själv och din initiativförmåga.

  Vi är ett gott gäng om totalt närmare 40 engagerade medarbetare i olika yrkesgrupper. Skratt är mer regel än undantag och hjälpsamhet är en självklarhet. Vi välkomnar idéer och bygger tillsammans en trevlig arbetsplats, där alla är med och bidrar. Vi arbetar efter ledorden: nytänkande, kunskap, framåtanda och mod.

  Kvalifikationer och egenskaper du känner igen dig i

  • Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot byggprojektledning, byggproduktion eller byggteknik.
  • Flerårig erfarenhet från branschen, som beställare eller entreprenör, gärna med projektledaransvar, projekterings- och byggledning.
  • Erfarenhet från att ha arbetat med samhällsfastigheter och goda kunskaper om entreprenadjuridik samt LOU är meriterande.
  • Ett arbetssätt som kännetecknas av ordning och reda och insikt av betydelsen av god dokumentation.
  • Ekonomisk medvetenhet, förstår och tillämpar affärsmässiga principer.
  • Projektledaruppdraget handlar om att leda människor i olika situationer, så ledaregenskaper och god kommunikationsförmåga är en viktig egenskap.
  • Andra ser dig som en lagspelare och du delar gärna med dig av din kunskap till kollegor som söker stöd och utveckling.

  Välkommen med din ansökan

  Urval och intervjuer sker löpande.

  Anställningsform: Tillsvidareanställning.
  Placeringsort: Varberg.
  Omfattning: Heltid med flextidsavtal.
  Tillträde: Omgående.
  Sista ansökningsdatum: 2022-02-28, urval görs löpande.
  Krav: B-körkort.

  E-post: vfabrekrytering@varberg.se
  Ange referens: Byggprojektledare.

  Kontaktperson rekrytering:

  Kristina Westergård

  Kristina Westergård

  HR-chef

  E-post: Kristina.westergard2@varberg.se
  Telefon: 0340-50 60 15

  För frågor kring tjänsten:

  Michael Samuelsson

  Michael Samuelsson

  Projektchef

  E-post: Michael.samuelsson@varberg.se
  Telefon: 0340 – 50 60 10

  Facklig representant:

  Helen Treslow

  Helen Treslow

  Senior byggprojektledare

  E-post: Helen.treslow@varberg.se
  Telefon: 0340 – 50 60 08

  Publicerad den:

  Senast ändrad: