Felanmälan nytt formulär

  Har du sparat en länk till formuläret för felanmälan som helt plötsligt slutat fungera? Det beror på att vi tillfälligt gått tillbaka till vårt gamla formulär.

  Under hösten 2021 bytte vi verktyg för felanmälan i våra fastigheter. Detta visade sig dessvärre inte fungera optimalt för oss, därav går vi tillbaka till vårt tidigare verktyg för felanmälan.

  Under 2022 kommer vi arbeta med att utveckla vårt fastighetssystem. I detta arbete ingår även en ny tjänst för felanmälan, vilket innebär att vi högst troligt kommer byta verktyg igen. Mer information om kommer när det är aktuellt att lansera systemet för felanmälan.

  Vid service- eller felanmälan

  När fel uppstår i någon av våra fastigheter eller parkeringshus vill vi ha in felanmälan via vårt formulär på hemsidan. På så sätt kan vi hantera frågan skyndsamt och i prioriteringsordning.

  Vid akuta ärenden nås vi på telefon 0340-50 60 50. De tider som vi på Varbergs Fastighets AB inte kan svara kopplas samtalet automatiskt till räddningstjänst.

  Rådande läge kan påverka tiden för felavhjälpning, vi hoppas att ni har överseende med att det kan ta något längre tid innan icke-akuta ärenden hanteras.

  Behöver du komma i kontakt med oss i annat ärende än felanmälan exempelvis avtals- eller hyresfrågor, synpunkter? Kontakta vår växel så hjälper vi dig till rätt person.
  Växel: 0340 – 50 60 00.
  Akut jour: 0340 – 50 60 50.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: