Signerat avtal för etapp 2 på Varberg Energi Arena

  Vi är glada över att meddela att vi skrivit avtal med Serneke för etapp 2 på Varberg Energi Arena. Efter sommaren sätter vi spaden i marken för att bland annat bygga en läktare med 2100 sittplatser.

  År 2019 avancerade Varbergs BOIS till allsvenskan och har sedan dess behållit sin plats i Sveriges nationellt högsta serie. Fram till säsongen 2023 har klubben dispens för att spela sina matcher på Varberg Energi Arena. Idag skrev vi kontrakt med entreprenören Serneke som till hösten sätter igång arbetet med att åtgärda anläggningen efter Svenska fotbollsförbundets krav.

  Förutom att bygga en läktare ska fler utrymmen såsom förrådsutrymmen för föreningar tillskapas. Antalet toaletter för besökare ska utökas och fler serveringsmöjligheter möjliggöras. Även belysningen på anläggningen ska uppgraderas för att bemöta gällande krav.

  För mer information om byggnationen, följ byggprojektet här

  Publicerad den:

  Senast ändrad: