Upptäck Varberg genom Visit Varberg-appen!

  Upplev natursköna Varberg med Visit Varberg-appen! En ny kartguide hjälper dig att hitta cykel- och vandringsleder som leder till välkända besöksmål, lokala utflyktpärlor och miljöer som bara naturen själv kan bjuda på.

  Varberg är som gjort för att ses från cykeln. I appen hittar du ett flertal rundor som leder från kust och stad till landsbygd i varierad natur. Du väljer själv hur lång sträcka du cyklar och vilka stopp du vill göra. På kartan kan du följa var du befinner dig, och allt eftersom du trampar fram dyker det upp guidepunkter som visar om du är i närheten av ett utflyktsmål.

  Varberg har en spännande historia. Många av våra äldre byggnader har ett kulturhistoriskt värde och en unik arkitektur. I appen hittar du promenadvänliga rundor där du passerar flera av stadens mest kända landmärken. Passa på att stanna upp, titta och läs om byggnadens historia.

  För bästa möjliga upplevelse är allt paketerat med beskrivande information i olika format. Även praktisk information om var du hittar toaletter, cykelpump, mataffärer, lekplatser och grillplatser finns också markerat på kartan.

  En mobiltelefon där skärmen visar Kallbadhuset och texten Visit Varberg

  Appen finns i App store och Google play.

  Appen är en tjänst som Varbergs kommun erbjuder genom näringslivs- och destinationskontoret. Varbergs Fastighets AB deltar genom att presentera bolagets kulturfastigheter i appen.

  Appen är en del av ett SMaRT-projekt som finansieras av Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak och Region Halland.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: