Pris för Årets Fastighetsägare!

  Vid morgonens VarbergsGala offentliggjordes pristagaren av utmärkelsen Årets Fastighetsägare. Vi är glada och stolta över att kunna berätta att Varbergs Fastighets AB är vinnare till det hedersfyllda priset som delas ut av Fastighetsägarna Varberg!

  Så här lyder juryns motivering:

  ”Årets Fastighetsägare har i en mängd utvecklingsprojekt bidragit till att stärka Varberg som destination, handels- och mötesplats.

  Tillsammans med hyresgästerna har man framgångsrikt förädlat faciliteterna för hotell-, konferens- och friluftsverksamheter samt optimerat stråkbildningen i centrum genom att omlokalisera kontorsverksamheter till förmån för butiker och restauranger.

  Man planerar till och med att ändra sina egna kontorslokaler till hotellverksamhet i ett av Varbergs bästa lägen.”

  Martin Rylander, VD för Varbergs Fastighets AB, (VFAB) säger:

  - Fantastiskt roligt att vi får det här priset och med den fina motiveringen! Hela bolaget har en härlig framåtanda och vilja att bidra i stort och smått. Idag känner jag att VFAB är mitt i prick i västkustens kreativa mittpunkt!

  Kulturskatter i fastighetsbeståndet

  VFAB har drygt 20 fastigheter i sitt bestånd, flera av dem välkända för både varbergare och besökare. Varbergs Stadshotell, Rådhuset, Societétshuset och Varmbadhuset är några dem. Sedan sommaren 2021 ingår även Kallbadhuset. Men det är såklart våra hyresgäster som bidrar till livet i husen, och därmed upplevelsen av Varberg.

  - Det är tillsammans vi är starka, fastighetsägare och hyresgäst, och på så vis bidrar vi till Varbergs utveckling, säger Martin Rylander.

  Ett diplom, en guldfärgad hatt och en gräddtårta med jordgubbar och blommor.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: