Vi skriver kontrakt för utvecklingen av Peder Skrivares skola

    Nu ska en av Sveriges största gymnasieskolor bli ännu större. Vi är glada över att idag ha skrivit kontrakt med Skanska. Tillsammans ska vi planera arbetet för att utöka skolan med ytterligare 1000 nya elevplatser.

    Utöver byggnation av skollokaler ska även en idrottshall och ett p-hus byggas. Peder Skrivare är den kommunala gymnasieskolan i Varberg som under ett halvt sekel varit ett självklart val för gymnasieungdomar i Varberg. Med den här satsningen kommer skolan fortsatt erbjuda högkvalitativa utbildningar med stor variation och vara en central mötesplats för ungdomar en lång tid framöver.

    Fyra personer poserar för kameran. Deras händer är framsträckta i en gemensam gest för samarbete.

    Publicerad den:

    Senast ändrad: