Fem tjänstepersoner från VFAB och NCC står framför Varbergs fästning. 

  Kontraktsskrivning för nya Håstensskolan

  Vi har glädjen att meddela att vi nyligen skrev kontrakt med NCC - Tillsammans ska vi genomföra ännu ett stort framtida projekt i Varbergs kommun.

  Den nya Håstensskolan ska ha plats för 750 elever, i direkt anslutning ska det också byggas en grundsärskola för 100 elever. Projektet innefattar också byggnation av idrottshallar samt parkeringsytor.

  Efter att ha genomfört en förenklad förstudie startar nu projekterings- och kalkylarbete tillsammans med NCC. Nybygget ska ligga mittemot nuvarande Håstensskolan och den befintliga skolan kommer att vara i drift under byggtiden.

  Byggnationen är planerad att genomföras under åren 2023-2025 och uppdraget sker på beställning från Varbergs kommun.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: