Illustration, en glad bil har parkerat under tak. Från bilen hänger en sladd med kontakt. Stjärnor och måne på mörktblå bakgrund.

  Nattparkering i alla parkeringshusen!

  Ombyggnationen i Kyrkoherden är färdigställd och det innebär att det nu är möjligt att nattparkera i alla våra parkeringshus.
  Nattparkering efterfrågas både av boende i centrum och besökare till staden.

  Ombyggnationen startade i senare delen av april och förväntades ta en månad. Kameror har flyttats, portar har monterats och en garagedel för de boende i fastigheten har flyttats och byggts om. Projektet drog ut på tiden då en del tekniska problem uppstod men nu är alltså parkeringshuset redo att nyttjas för nattparkering.

  - Efterfrågan på nattparkering ökar och vi är glada att projektet blev klart lagom till semestersäsongen drar i gång säger Albin Hillbom, affärsutvecklare för mobilitet på Varbergs Fastighets AB.

  Parkeringshuset Kyrkoherden är delat i två delar, med infarter från Prästgatan och från Bäckgatan. Här finns sammanlagt 204 parkeringsplatser.

  - Totalt kan vi nu erbjuda nattparkering på 1200 platser varav 36 laddplatser för elbil i centrala stan. Att ladda bilen över natten tror vi många ser som en bra möjlighet, säger Albin.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: