Stort tack för igår!

  Solen strålade och stämningen var på topp när Rix FM Festival gästade Varberg under gårdagen. Torget var fyllt av musik och aktiviteter redan från kl 12 och människor strömmade in. Utanför Rådhuset fanns en Dans Lounge där Dansstudion Varberg var på plats. Dansmattan fylldes med barn och unga som laddade upp inför kvällens konsert.

  Dans Loungen arrangerades gemensamt med Visit Varberg, Varbergs Bostad, Varberg Energi och Varbergs Fastighets AB. Vi vill rikta ett hjärtligt tack till våra samarbetspartners för ett lyckat projekt och en fantastisk dag tillsammans!

  Ett stort tack också till Dansstudion Varberg som inspirerade så många att ryckas med i dansglädjen!

  Varje år ordnas en rad olika arrangemang i syfte att hålla Varbergs stadskärna levande.

  Fem glada tjejer i gulfärgade hattar dansar på en schackrutig matta på Varbergs torg. 

  Publicerad den:

  Senast ändrad: