Byggställningar och plåttak visar ombyggnationen från ovan. I bildens bortre del reser sig den mäktiga fästningen. 

  Fästningsterrassens översta våning vädersäkras

  Det har varit en ljuvlig sommar och serveringarna har varit många på Fästningsterrassens översta våning. Nu pågår projektet med att vädersäkra detta plan, vilket framöver ger möjlighet att njuta av mat och dryck i alla väder!

  Fästningsterrassen i sin i sin nuvarande kostym invigdes den 1 maj 2016. Under åren har mindre utvecklingsprojekt genomförts, med syfte att skapa bättre förutsättning för fler gäster att njuta av denna fantastiska plats fler dagar om året. Bland annat har ett mindre kök byggts på plan 2. Nu ska andra våning även vädersäkras.

  Stora glaspartier runt om hela takterrassen ska ge möjlighet att både öppna upp och stänga till vid behov. Ett permanent tak med sedum ska byggas, vilket blir synligt uppe från Fästningen och kommer att bidra till en vacker helhetsbild.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: