En stor grupp människor kastar guldhattar upp i luften. I bakgrunden ett öppet torg och en pampig byggnad med torn.

  Välkommen på kostnadsfria seminarier

  I våras fick vi ta emot priset ”Årets fastighetsägare” under Varbergsgalan. Något vi är otroligt glada för och gärna firar tillsammans med våra hyresgäster och övriga näringslivet i Varberg. Vi bjuder därför in till två kostnadsfria seminarier i Rådhussalen.

  Två datum – två teman

  Det är två olika inspirationsföreläsningar som kommer att kombineras med vår just nu största samhällsfråga, energimarknaden. Henrik Näsström, marknadschef på Varberg Energi deltar vid båda tillfällena.

  Frukostseminarium den 12 oktober

  Kommunikationsbyrån Treativ ger tips på hur ni stärker ert varumärke och vilken marknadsföring som trendar och Varberg Energi ger en lägesbild över energimarknaden och tips på energibesparande åtgärder.

  Det bjuds på frukost!

  NÄR: 12 oktober kl. 07.00-09.00

  PLATS: Rådhussalen, Bäckgatan 15

  OSA: senast den 10 oktober (max två personer/företag)

  Seminarium eftermiddagen den 19 oktober

  Kairos Future föreläser om framtidens upplevelser. Är det digitalisering och uppkoppling eller nedkoppling och äkthet som lockar? Varberg Energi ger en lägesbild över energimarknaden och tips på energibesparande åtgärder.

  Det bjuds på tårta och kaffe!

  NÄR: 19 oktober kl. 14.00-16.15

  PLATS: Rådhussalen, Bäckgatan 15

  OSA: senast den 14 oktober (max två personer/företag)

  Det är begränsat antal platser – Först till kvarn!

  Anmälan görs till: vfab@varberg.se

  Ange vilket datum ni vill boka + antal personer samt eventuell specialkost.

  Vi kommer att fotografera vid evenemanget. Bilderna kommer att användas i Varbergs Fastighets digitala kanaler: Hemsida, LinkedIn och Instagram. Vill ni inte vara med på bild, säg till vid ankomst till evenemanget.

  Vi ser fram emot att träffa dig!

  Entré till Rådhussalen visas genom en vit skylt ovanför en trädörr.

  Entré till Rådhussalen.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: