En person står framför ett vattendrag med en stor gul kub i famnen. Kuben är Agenda 2030 mål nummer 7, Hållbar energi för alla.

  Så arbetar vi med energifrågan

  Vi befinner oss i ett besvärligt läge vad gäller energiförsörjning. En situation som mer eller mindre drabbar alla i samhället. Som fastighetsägare arbetar vi nu för fullt med snabba el-effektiviseringar samtidigt som långsiktiga energiprojekt.

  Det som händer just nu är att vi ser över energiförbättringar som kan göras omgående. Bland annat ökar vi takten med att uppdatera till LED-belysning samt installerar rörelsedetektorer. På vissa platser finns det möjlighet att styra belysning och ventilation mot närvaro i lokalerna, även det är justeringar som kan göras omgående. Parallellt arbetar vi även med långsiktiga energieffektiviseringar genom både solceller och fjärrkyla i våra fastigheter.

  Extra spring i lokalerna

  Hos några av er har vi redan påbörjat arbeten och till andra kommer vi snart. Vi har för avsikt att ta kontakt och informera innan. I de fall ni känner att ni inte fått tillräcklig information, ta gärna kontakt med oss. Det kan som ni förstår bli lite extra spring i era lokaler och vi hoppas ni har förståelse för det.

  Råd och stöd

  Vi är organiserade i fastighetsteam och varje team ansvarar för olika fastigheter. Teamet består av drifttekniker, förvaltare och utvecklare – en uppställning för att lösa frågor i den dagliga driften likväl som långsiktigt underhåll och utveckling!

  Har ni frågor eller idéer på åtgärder, kontakta oss – tillsammans kan vi göra större skillnad!

  Möt Varberg Energi

  Den 12 oktober och den 19 oktober finns det möjlighet att lyssna på Henrik Näsström, marknadschef på Varberg Energi, som ger en bild av energiläget just nu. Informationen kombineras även med inspiration och mingel vid båda tillfällena.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: