Skylt med logotyp ovanför entré. Detaljbild så endast skylten och en liten del av tegelfasad syns i bild. I bakgrunden en nattsvart himmel.

  Ny rutin för felanmälan på jourtid

  Vid akuta ärenden utanför kontorstid ringer du in en felanmälan och kopplas då till Räddningstjänsten. Ny rutin från 1 december är att Räddningstjänsten efter samtalet lämnar ärendet vidare till personal hos vår nya samarbetspartner för fastighetsjour, One Security.

  One Security kontaktar vid behov dig som felanmälare. Deras uppgift är också att göra platsbesök och kalla in hantverkare för att åtgärda felet.

  Lokalt företag vann upphandlingen

  One Security är ett lokalt bevakningsbolag med kompetens inom fastighetsjour. Upphandlingen för fastighetsjour gjordes under hösten 2022 och det blev alltså One Security som vann. Avtalet med dem gäller i 2 år.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: