Bilden visar gatukorsningen och verksamheternas skyltfönster. Till höger i bild G-punktens lokaler som nu ska byggas om.

  Restaurang Nami öppnar pub

  Vår hyresgäst Nami expanderar, till våren öppnar de en pub på Bäckgatan. Den nuvarande lokalen på Västra Vallgatan kommer att kopplas samman med den nya delen.

  Dialogen med hyresgästen, om att utöka lokalytan, har pågått under flera år. Förra veckan undertecknades ett nytt kontrakt och planeringen av ombyggnationen är i full gång.

  - Vi är väldigt glada över att kunna tillgodose deras önskemål nu när en av grannlokalerna blev ledig, säger Cuneyt Alkan, affärsutvecklare på VFAB. Nami har ett starkt varumärke och ett koncept som uppskattas både av varbergare och våra besökare - dessutom extra kul då restaurangen har jubileumsfirande nästa år.

  I den nya delen ska gästerna kunna ta en drink eller en öl som avslutning på sitt restaurangbesök. Troligtvis kommer det finnas möjlighet att äta på puben men menyn blir inte den samma som i restaurangen.

  Ombyggnationens tidplan

  Lokalanpassningen startar i mellandagarna och pågår under vintern och våren 2023. Därefter ska lokalen inredas av hyresgästen och förberedas för invigning under senvåren.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: