Två större byggnader och en förrådsbyggnad, ljusa fasader och svart tak. En grönskande häck omgärdar fastigheten. Illustration. 

  Signerat avtal för Limabacka Gruppbostad

  Alldeles nyligen hade vi glädjen att signera avtal med Tage & Söner för byggnation av gruppbostad i Limabacka norr om Varberg.

  Nu ser vi fram emot att sätta spaden i marken för gruppbostaden och tillskapa sex lägenheter om 45 kvadratmeter vardera. Ett boende med syfte att vuxna personer med funktionsnedsättning ska ha möjlighet att lämna föräldrahemmet och skapa ett eget hem. Varje lägenhet ska ha tillgång till egen uteplats samt gemensamhetsytor i form av kök och vardagsrum.

  Vi avser att Svanenmärka byggprojektet. Det är första gången för oss som vi siktar på att kvalitetssäkra byggprocessen med Nordens officiella miljömärkning. I början av 2024 ska gruppbostaden stå klar, vi ser framför oss en spännande och lärorik resa!

  Vi bygger på uppdrag av Varbergs kommun.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: