Vi rivstartade året med en kontraktsskrivning

  Precis efter årsskiftet är vi glada över att berätta att vi skrev kontrakt med Serneke för om- och tillbyggnation av Trönninge skola. Byggnationen ska ge plats för ytterligare 200 elever, skolan har idag plats för 800 elever.

  Skolgård med hårdgjord yta. I bakgrunden skolbyggnadens entré.

  Området Trönninge norr om Varberg växer så det knakar och med det ett behov för skolan att ta emot fler elever. Tillbyggnaden i två plan kommer bland annat att innehålla klassrum, grupprum, uppehållsytor, toaletter och administrationsutrymmen.

  Planeringsarbetet startar omgående och målsättningen är att tillbyggnationen ska lämnas över till verksamheten höstterminen 2024.

  Vi bygger på uppdrag av Varbergs kommun.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: