Fem människor som står inne på mässan bakom två bockar i trä och ler mot kameran. 

  Vi mötte framtidens
  kollegor på MOA-mässan

  Igår var ett gäng från Varbergs Fastighets AB och representerade sina yrkesroller på MOA-mässan. Tillsammans med Varbergs Bostad och Derome introducerade vi framtidens kollegor för yrken inom kategorin "Bygga och Bo".

  Omkring 650 8:e-klassare från Varbergs kommunala skolor besökte Arena Varberg och samlade inspiration inför framtida gymnasie- och yrkesval. Mässan arrangerades för tredje gången och Varbergs Fastighets AB har varit med sedan start. Tillställningen är ett fantastiskt tillfälle för att visa den mångfald på yrken som finns inom branschen och inspirera ungdomarna till att bli våra framtida kollegor.

  Här kan du läsa mer om MOA-mässan 2023. Länk till annan webbplats.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: