Två personer i varselkläder går bort ifrån kameran. De är omgivna av byggmaterial på lastpallar.

  Kontraktsskrivning för Tångabergsskolan

  Vi har skrivit kontrakt med den tilldelade entreprenören för kommande projektet med Tångabergsskolan, norra Varbergs nya grundskola.

  I förra veckan gick upphandlingen för Tångabergsskolan i mål och vi skrev kontrakt med ByggDialog AB. Projektet kommer genomföras i totalentreprenad med partnering och innebär att arbetet sker i tät samverkan. Emma Winnberg är ansvarig för projektet och kan nu kicka igång arbetet med projektering tillsammans med entreprenören.

  - Det känns fantastiskt bra och jag ser fram emot kommande samarbete med Byggdialog och Varbergs kommun, säger Emma.

  Tångabergsskolan

  På uppdrag av Varbergs kommun ska en ny grundskola byggas strax norr om Tångaberg. Skolan ska tillgodose det växande behovet av elevplatser i kommunens nordvästra delar. När skolan står klar ska den rymma 650 elever i årskurs F-9. I projektet ska även en fullstor idrottshall byggas samt utemiljö och parkering anläggas.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: