Två personer målar träd och blommor på en mörkblå betongvägg.

  Konstprojekt i p-hus Trädgården

  Konstnären Ebba Chambert har påbörjat sitt konstverk i p-hus Trädgården. Arbetet kommer att pågå under några veckor och delar av p-huset spärras av utav säkerhetsskäl.

  Betongväggarna fylls av färg och form, konstverkets tema är trädgård och kopplas samman med platsens ursprung. Ebba hämtar inspiration från människor, folkkonst, musik, natur och drömmar. Hennes konstverk är färgstarka och fantasifulla. Konstverket ska öka trivseln för de som rör sig i våra p-hus.

  Nedre plan avstängt

  Under kommande dagar sker arbetet på det nedre planet som nu är avstängt för parkering. Allteftersom förflyttas avspärrningsområdet uppåt i p-huset men då med lite mindre områden i taget. Kör extra försiktigt!

  Parkeringsgarage med avspärrningar i form av koner och randigt plastband. 

  Publicerad den:

  Senast ändrad: