Illustrationsbild för Bläshammar förskola

  Upphandling för Bläshammar förskola

  I TendSign finner ni nu inbjudan om att lämna anbud inför byggnationen av en ny förskola i Bläshammar. Uppdraget är en totalentreprenad och byggstarten är planerad till slutet av sommaren 2023.

  Bläshammar växer i takt med att nya bostadsområden etableras och många familjer har hittat sitt nya hem i norra Varberg. På uppdrag av Varbergs kommun ska en ny förskola byggas för att kunna möta det växande behovet av förskoleplatser.

  Förskolan kommer byggas i ett plan med 6 avdelningar och ha plats för 120 barn. Förutom mottagningskök ska förskolan även rymma en administrativ del med plats för kontor, konferensrum och pausrum. Utformningens grund kommer vara utifrån de konceptskolor som tidigare byggts i kommunen.

  Sista anbudsdag 28 maj

  Låter detta intressant? Upphandlingen nås via TendSign och i förfrågningsunderlaget finns mer information samt instruktioner. Anbudstiden går ut den 28 maj.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: