Fastigheter i pridekostym

  Pride Varberg fyller 10 år. Detta har uppmärksammats på olika sätt hela veckan. Bland annat lyser Stadshotellet och Rådhuset i regnbågens färger!

  Att vi lyckas skapa ett inkluderande samhälle är viktigt, där allas lika värde och rätt till kärlek är en självklarhet! Det är viktiga frågor alla dagar på året men frågorna får välförtjänt extra fokus under vecka 26 här i Varberg.

  Varbergs Stadshotell är i år det officiella Pridehotellet och klädde sig i regnbågskostym redan i måndags. Så gjorde även Rådhuset, byggnaden mittemot.

  - Vi är stolta sponsorer till Pride Varberg och med den, sedan ett par år tillbaka, ny fasadbelysningen på de båda byggnaderna har vi möjlighet ha temabelysning. Känns självklart att torget ska ramast in i prideflaggans färger, säger Helena Wallin, kommunikationschef, Varbergs Fastighets AB.

  Ett gatuhörn i Varbergs centrum. Det är kväll och folktomt. En tegelfasad är upplyst i Pride-flaggans färger.

  Final med festival och parad

  Under lödragen den 29 juni är Pride Varberg i Societetsparken. Med 10-årsjubileum i Varberg väntar ett imponerande program från scenen av lokala, nationella och internationella artister. En festival som jobbar för människors lika värde, för allas lika rätt till kärlek och sin egen identitet.

  Delta i paraden som startar från Societetsparken klockan 14.00 på lördagen. Tillsammans går vi genom innerstaden för att visa att varje individ förtjänar att få vara sig själv!

  Om Pride Varberg, lördagens program och annan nyttig information. Länk till annan webbplats.

  Societetsparken en sommardag. Fokus på pridevimplar, ett myller av människor i bakgrunden.

  Foto: Pride Varberg

  Publicerad den:

  Senast ändrad: