Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 26 maj 2020

   Sov gott på Åkulla sporthotell

   Det nya hotellet i Åkulla är klart. Nu finns närmare 140 bäddar i boenden av olika slag på anläggningen. Så det är stor valmöjlighet för den som hemestrar i Åkulla i sommar och aktiviteter är det heller inte brist på.

  • 18 maj 2020

   Första etappen klar på Påskbergsvallen

   Sedan det stod klart att Varbergs Bois gick upp i allsvenskan och Påskbergsvallen, (efter kommande namnbyte, Varberg Energi Arena), behövde byggas om för att möta Svenska Fotbollsförbundets krav har det hänt en hel. På grund av kort byggtid delade...

  • 13 maj 2020

   Projektet Kyrkskolans aktivitetshus igång igen

   Under våren 2020 var planen att ombyggnationen av Kyrkskolan i Tvååker skulle påbörjas. Så blev det dock inte utan hela projektet pausades under nästan fyra månader. Nu är projekteringen igång igen och upphandling förväntas gå ut innan sommarsemes...

  • 13 maj 2020

   Snart ny milstolpe för Pingvinen

   Vid Pingvinen närmar man sig milstolpen tätt hus då hela byggnadens stomme samt taket kommer att vara klart. Flera av de invändiga arbetena är i full gång.

  • 13 maj 2020

   Full aktivitet vid Räddningsstationen

   Vid Räddningsstationen i Varberg har markarbetena dragit igång. Men hur är det att utföra byggnationer intill en verksamhet som alltid är aktiv? Projektledaren Filip Sundvisson berättar.

  • 13 maj 2020

   Vad händer vid Klapperstenens förskola?

   På Breared är arbetet med den nya förskolan igång. Gjutningen av bottenplattan är klar och i början av vecka 21 reser man ytterväggarna. Dessa kommer levererade från fabrik i stora sektioner.

  • 13 maj 2020

   Full fart vid Stenens förskola

   På området Stenen i Tvååker är det bra fart i byggnationen av den nya förskolan. På platsen är ytterväggarna resta och montering av innerväggar pågår för fullt.