Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 30 juni 2020

   Påskbergsvallen - Varberg Energi Arena

   Nu är det första arbetet med arenaanpassningarna klart vid Påskbergsvallen och Svenska Fotbollsförbundet har godkänt åtgärderna som gjorts. Vallen har också fått sitt nya namn, Varberg Energi Arena.

  • 29 juni 2020

   Grattis på 50-årsdagen VFAB!

   Vårt bolag registrerades i april 1970 och den 29 juni samma år köptes kvarteret Läkaren som första fastighet. Idag är det på dagen 50 år sedan – Det firar vi genom att sätta upp en plakett och presentera Varbergs Stadshotells historia.

  • 18 juni 2020

   Mestadels invändigt arbete i Stadshus A

   Vid Stadshus A sker den mesta aktiviteten inomhus just nu. Golvläggning, ventilation och måleriarbeten pågår för fullt parallellt med varandra.

  • 16 juni 2020

   Kyrkskolans aktivitetshus blir Mötesplatsen 2U

   Kyrkskolan i Tvååker kommer att genomgå en ombyggnation för att anpassa lokalerna till en nya verksamheter. Projektet kallades tidigare för Kyrkskolans aktivitetshus men har nu fått ett nytt namn: Mötesplatsen 2U.

  • 15 juni 2020

   Högt tempo i Träslöv

   Det råder febril aktivitet och ett högt tempo på arbetet vid det särskilda boendet i Träslöv. Vissa delar av arbetet är klara en hel månad före planerad tid.

  • 15 juni 2020

   Takarbeten och vild zon vid Stenens förskola

   Vi närmar oss sommarens semester och de milstolpar som finns uppsatta för Stenens förskola, tätt hus och Vilda zonen. Projektet ligger bra till, faktiskt lite före, den uppsatta tidplanen.

  • 15 juni 2020

   Klapperstenen håller tidplanen

   Stenen och Klapperstenens förskolor är likadana och arbetena fortlöper enligt tidsplanen. Projektet Stenen startade några veckor tidigare än Klapperstenen men båda kommer att kunna räkna sig ha nått målet tätt hus innan semestern pausar arbetet.

  • 09 juni 2020

   Konstprojekt i p-hus Trädgården

   Ett samverkansprojekt med ungdomar från Varberg, kultur- och fritidsförvaltningen och Varbergs Fastighets AB (VFAB) har resulterat i att parkeringshus Trädgården smyckats med konst.

  • 02 juni 2020

   Cassels flyttar in på Torggatan

   VFAB har skrivit kontrakt med klädkedjan Cassels som flyttar in på Torggatan i slutet av juni. Ett välkommet inslag på en viktig shoppinggata.

  • 01 juni 2020

   Färsk pasta knådad med kärlek

   Varje dag görs ny färsk pasta hos Dell´Amore på Västra Vallgatan. Här har de haft sin restaurang i strax över två år. Trots en vardag kantad av minskat antal gäster finns det hopp och vilja att utvecklas. Något som grundar sig i passionen och tron...