Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 21 september 2020

   Ny restaurangdel på Arena Varberg - Arena Lounge

   Arena Varberg har flera typer av verksamhet under sitt tak och arbetar ständigt med att förstärka sitt mötes- och aktivitetskoncept. En rad ombyggnationer som ger Arena Varberg nya möjligheter till utveckling, har gjorts.

  • 18 september 2020

   Byggstart för ännu en ny förskola - Bua förskola

   Nu är det klart att det blir entreprenören TRABEA BYGG AB som bygger den nya förskolan i Bua. Kontrakt skrevs i dagarna och nu stundar byggstart inom kort.

  • 08 september 2020

   Goda grannar på Torggatan

   För två år sedan flyttade Design Only och Jack & Jones in på Torggatan. Det var när SEB flyttade ut som VFAB byggde om banklokalen för att skapa mer aktivitet i stadsrummet och knyta ihop Galleria Trädgården med torghandeln. Vi träffade de båda bu...

  • 04 september 2020

   Pumptrack i Åkulla

   I veckan invigs den nya pumptracken vid Åkulla Friluftsgård och den 10 september öppnas den för allmänheten. En pumptrack är en cirka hundra meter lång grusad bana avsedd för cykel.

  • 01 september 2020

   Snart ny milstolpe för Stenens förskola

   Strax innan sommarsemestern nåddes milstolpen tätt hus vid Stenens förskola. Nu är alla på plats igen efter en tids välförtjänt semester och arbetet är åter i full gång. Inom kort nås nästa milstolpe.

  • 01 september 2020

   Arbetet tar åter fart på Klapperstenen

   Vid Klapperstenens förskola nåddes milstolpen tätt hus i tid innan sommarsemestrarna. Efter ledigheterna startade arbetet upp med något färre personer på bygget och man fokuserar arbetet på en sak i taget. Snart förstärks styrkan, då ökas takten o...

  • 01 september 2020

   En halv miljon kakelplattor i Pingvinen

   Nu är det ganska precis ett år kvar innan det nya badet, Pingvinen, på Håstens fritidsområde står klart. Invändiga arbeten pågår för fullt och det är plattsättarnas arbeten ger en hint om hur det kommer att se ut när det är klart.