Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 19 januari 2021

   E-auktion på byggentreprenad i Kyrkskolan

   Historiska kyrkskolan i Tvååker ska bli mötesplats över generationsgränserna. Vi på Varbergs Fastighets AB ska på uppdrag av Varbergs kommun genomföra projektet och handlar upp byggentreprenaden genom aktionsupphandling - e-auktion!

  • 19 januari 2021

   Marksanering vid Briggen

   Arbetet med att sanera marken på området som tidigare var färjeläge påbörjades tidigt i januari. Markparkeringen utanför Briggen ingår i detta område och på måndag morgon, 25 januari, stängs både den och parkeringshusets utfart. In- och utfart ske...

  • 15 januari 2021

   Platsbesök där Trönningenäs förskola ska byggas

   Varberg växer och området Trönningenäs, norr om Varberg behöver fler förskoleplatser. Projektering av en förskola med 80 platser pågår och ett första platsbesök gjordes häromdagen.

  • 12 januari 2021

   Är du en kallbadare eller varmbadare?

   Trenden kallbad blev under året 2020 en riktig snackis. Förbättrad hälsa, starkare immunförsvar och energikickar nämns som fördelar hos de som är inbitna. Men få saker går ju upp mot ett riktigt varmt bad. För närmare 100 år sedan, år 1925, stod V...