Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 30 april 2021

   Vi söker fastighetsförvaltare och fastighetstekniker

   Varberg växer – vill du vara med och utveckla staden tillsammans med oss? Just nu har vi två tjänster lediga tjänster - fastighetsförvaltare och fastighetstekniker.

  • 30 april 2021

   Martin Hogerud - ordförande i föreningen Byggnadsminnen

   Föreningen byggnadsminnen i Halland har utsett vår fastighetsassistent Martin Hogerud till ordförande. Föreningen är ideell och medlemmarna utgörs av ägare, brukare och förvaltare av länets dryga 50 byggnadsminnen. Men det finns också medlemmar so...

  • 12 april 2021

   Midsommargården - från start till mål

   Nu är Midsommargården färdigbyggd, verksamheten är i gång och de första boende har flyttat in. Hur blev resultatet och hur var det att projektleda ett av Varbergs kommuns största byggprojekt? Vi har intervjuat projektledaren Helen Treslow och till...

  • 09 april 2021

   Badet på Pingvinen fylls nu med vatten

   Detta är en stor milstolpe. Det betyder att vi går mot slutet av projektet. Men innan det det är badklart ska 3,5 miljoner liter vatten sakta fylla bassängerna.