Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 13 juli 2021

   Smidigare överfart till ön i Yasjön

   Den populära linbaneflotten som tar besökare ut till ön i Yasjön vid Åkulla Friluftsgård har varit i drift i ett par år. Fram tills nu har det krävts en del armstyrka för att dra flotten över vattnet men nu går det smidigt och lätt, tack vare våra...

  • 13 juli 2021

   Kranen på Torggatan tas tillfälligt bort

   Nu är semestertiden här och bygget på Stadshotellet pausas för ledigheter under vecka 29-32. Kranen på Torggatan tas bort och säkerhetsområdet minskas.

  • 08 juli 2021

   Kåsa kallbadhus har fått ett lyft

   Det lilla kallbadhuset som skymtas i Kåsaviken har fått ett invändigt lyft. Varbergs Fastighets AB tog över byggnaden vid årsskiftet och det är Varbergs kusthotell som är hyresgäst. Här får hotellets gäster en minst sagt havsnära upplevelse med mö...

  • 06 juli 2021

   Låt oss presentera vår nya medarbetare - Jimmy Emanuelsson

   Vi på VFAB är i en större rekryteringsfas, många tjänster ligger ute över sommaren. Men redan nu har Jimmy Emanuelsson påbörjat sin nya tjänst på projektavdelningen.

  • 06 juli 2021

   Stenens förskola är färdigbyggd!

   I det nya bostadsområdet Stenen i utkanten av Tvååker står nu den nya förskolan klar. I augusti flyttar barn från Snickerns och Centralskolans förskolor in och förberedelserna är i full gång.

  • 06 juli 2021

   Klapperstenens förskola är färdigbyggd!

   Som en röd juvel lyser den nya förskolan i Breared upp den omgivande grönskan. Förskolan är nu helt klar och verksamheten har bråda dagar att iordningställa lokalerna tills barnen börjar i augusti. Klapperstenens förskola ska ersätta Rundgården oc...

  • 01 juli 2021

   Lättnader av restriktioner

   En rad lättnader av restriktionerna sker från och med den 1 juli. Detta ger näringslivet möjlighet att erbjuda semesterfirare ett mer myllrande Varberg.